Post by physkihodecomp on Mar 13, 2022 5:46:08 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Dragon Magic: merge land ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Dragon Magic: merge land IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ хакирање неограничених кристала ▞▞▞
▞▞▞ Dragon Magic: merge land 2022 version ▞▞▞
прилично је добро, али када змајеви спавају и понестане вам камења да завршите нивое, само се надате да можете спојити ствари лол
Као што вас игра држи зависним, само пожелите да не морате да плаћате за посебно земљиште
Толико волим
То је добра игра
Забавна игра са љупким змајевима. Заиста уживам у игри, једино што је мало фрустрирајуће је то што змајеви немају много енергије/издржљивости, они раде можда 2 или 3 ствари па оду на спавање. Само бих волео да имају мало више енергије, као што би им можда дозволили да ураде 5 до 7 ствари пре него што се врате на спавање. Осим тога, волим ову игру и сматрам је угоднијом од неких других игара за спајање.
Није лоше, потребно је ажурирање да бисте прешли на више нивоа, још увек нема ажурирања, тако да постаје досадно 1. септембра и још увек чека ажурирање
Dragon Magic: merge land Tankenötter kgvz
Игра је у реду, али је мало спора. Мора да има више простора или да се куће и друге ствари буду мање. Тек сам почео и надам се да ће бити боље. За сада вам дајем 4 звездице.
Лепа игра
то је забавно
Имам проблема са додиривањем објеката за коришћење на свим мојим уређајима
Сјајно
Траје предуго изнад облака има проблем играш исту изнова није добро
Shadow Fight 3 - RPG fighting Rollespil evnx
То је слатка игра, немојте ме погрешно схватити, поправи игру плс 🙏🙏😺
Змај превише спава
Нема неограничених драгуља, новчића и шума
Ово ми се више свиђа од других игара за спајање.
Свиђа ми се до сада
Није лоше није добро када желите да животиње нешто сакупе, а не
Ок игра
Сјајно
Још увек треба нека побољшања. Морате да превлачите и пуштате змајеве на ставке уместо да двапут тапнете на ставке
Све у свему, моје искуство је било одлично! Једини проблем који сам до сада имао је када понекад поквари. На пример, случајно сам ударио у један од својих кристала. Испунила ми је ствар па сам све потрошила на змајеве куће. Када их све спојим, требало је да добијем кућу нивоа 5 и оставим једну кућу нивоа 3, али је очигледно била преоптерећена или тако нешто и замрзнула екран. Изашао сам и поново ушао у игру, али када сам то урадио, у игри је била само кућа нивоа 3. Ово је био последњи квар.
Фантастична игра волимо је ја и моја нећака
Забавно!!
Љубав спаја игре
Тотално сјајна апликација воли да иде
Ова игра треба много побољшања. Брисање.
Као игра
За сада ми се стварно свиђа
У реду
Постоји супер дуг туторијал, нормалне игре имају туторијал од 1 сат или 15 минута и то је наставило да даје механику игре као да ако је неко играо утакмицу или спајање, разумете да је све игре спајања једноставна метода подударања, некако ова игра мора да буде мање рестриктивна. Ако сте забринути за играче, само оставите приручник у својој игрици који људи могу да прочитају или погледате видео туторијале, било ми је досадно у сваком случају.
Ова игра вас тера на размишљање
Управо сам почео да играм игру пре не сат времена. Стварно ми се допада до сада. Ускоро ћу јој дати пет звездица, али мислим да ћу игри ускоро дати пет. П.'с Једна ствар коју сам приметио да треба да се поправи су змајеви које не желе да скупе/сакупе из предмета када кликнем на њих. Они сарађују са мном само у половини времена, али више раде шта год желе када сам у главном кампу змајева или кућном кампу. Хвала што сте ми се јавили.
Други темпирани изазови су два кратка, али осим тога што ми се игра свиђа.
Dragon Magic: merge land புதிர் hygn
৯০৫১৭৫৯৪৮৮