Post by ignewsanaton on Mar 13, 2022 2:30:17 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Learn Spanish Offline ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Learn Spanish Offline IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mod πολλά όλα ▞▞▞
▞▞▞ Learn Spanish Offline 2022 version ▞▞▞
Είναι καλό χωρίς παράπονα
Χρειάζεστε περισσότερο μάθημα και ο ήχος της φωνής δεν είναι ευχάριστος.
bien 😍
Ήταν ευχάριστο μέχρι στιγμής...
Απολύτως πολύ καλό....Συνιστώ ότι είναι η καλύτερη εφαρμογή για να μάθετε ισπανικά 😊
Πραγματικά με διδάσκει πώς να μιλάω ισπανικά με απλό τρόπο, και κυρίως είναι εκτός σύνδεσης, ώστε να μπορώ να το χρησιμοποιώ ανά πάσα στιγμή😁 muchas gracias
Ωραίο είναι μόνο μερικές από τις λέξεις που λείπουν
Ω είναι τόσο καλό
Super Mote Studio Stylist Rollespill jpe
Καταπληκτική εφαρμογή 👑👑👑👑👑 Αλλά θα πρέπει να προστεθεί ο σχηματισμός των προτάσεων, ιστοριών κ.λπ..
Εντάξει
Δεν είναι κακό, θα ήθελα απλώς να είχε μια φωνή να μας φωνάζει πώς να προφέρουμε τις λέξεις
Learn Spanish Offline Lernen gcu
Είχα μια καλή εμπειρία! Τώρα μπορώ να μιλήσω ισπανικά!
Πολύ χρήσιμο, προτείνω την εφαρμογή dis για όποιον θέλει πραγματικά να μάθει ισπανικά
Η δροσερή εφαρμογή θα... Βαθμολογήσει τις άλλες μόλις σηκώσω λίγες ακόμα λέξεις
κακώς δεν έχεις καν ασκήσεις
με βοηθάει πραγματικά να μάθω ισπανικά! τώρα, ξέρω λίγο από τις λέξεις, ακόμη και δεν χρησιμοποιώ αυτήν την εφαρμογή επειδή πραγματικά έχω μάθει ισπανικά λίγο💕💕 Μου αρέσει πολύ αυτή η εφαρμογή💕💕💕💕💕💕
Είναι υπέροχο για έναν αρχάριο στα ισπανικά, θα ήταν καλύτερο να είχε και μεγάλες προτάσεις.
Πρέπει να περιέχει δοκιμαστικό και επίσημο στυλ
είναι πολύ καλό για μένα, βοηθάει πολύ. Έχει και ηχοσύστημα που βοηθάει πολύ...ο καθένας πρέπει να πάρει αυτήν την εφαρμογή
Υπέροχη εφαρμογή Απολαμβάνω να μαθαίνω αυτήν την όμορφη γλώσσα που είναι εύκολη στη χρήση και στην κατανόηση
Learn Spanish Offline Pendidikan imfo
Φανταστικός
καλύτερα
Μπορώ να μιλήσω λίγο περισσότερο από πριν
Λατρεύω αυτήν την εφαρμογή, με βοηθά να μάθω ισπανικά παραδείγματα: το hola είναι γεια, ο gracias σας ευχαριστώ κ.λπ.
Μου αρέσει γιατί έχετε κατηγορίες μια γενική συζήτηση και υπάρχει μεγάλη ποικιλία λέξεων για να μάθετε
Είναι μια χρήσιμη εφαρμογή, αλλά οι διαφημίσεις είναι προσβλητικές. Πώς τα αφαιρούμε;
Δεν είναι τόσο κακό, αλλά με μια επιλογή αναζήτησης απλώς για να εξερευνήσετε λίγες λέξεις από αυτές που δίνονται θα ήταν καλύτερο.
Όχι τόσο καλό, όχι τόσο κακό
Εξαιρετικός
Ψάχνω για μια τέτοια εφαρμογή για να μάθω ισπανικά, είναι ιδανική για έναν αρχάριο σαν εμένα.
ναι, όλοι εργάζεστε σκληρά, αλλά είναι άλλοι που εργάζονται σκληρότερα για να βεβαιωθούν ότι έχουμε πρόβλημα με την επιχείρησή σας, επομένως συνεχίστε να κάνετε ό,τι καλύτερο.
Learn Spanish Offline การศึกษา fbc
Οι μόνες θετικές κριτικές είναι από τον "χρήστη της Google" lol. Καταλαβαίνω γιατί
Έχει 123 στα Ισπανικά αλλά γιατί δεν βάζεις και ABC;;; Για αυτό θα σας δώσω μόνο 3 αστέρια
χωρίς φωνή.. Πρέπει να ακούσω πώς ακούγεται για να βεβαιωθώ ότι το προφέρω σωστά..
Δεν με βοήθησε πραγματικά να μάθω τίποτα
Γιατί δεν μπορείς να αλλάξεις τη φωνή; Θα διαγράψω αυτήν την εφαρμογή αφού γράψω αυτήν την κριτική. Δεν θα έπρεπε να αναγκαστώ να ακούσω τη βαθιά φωνή αυτού του ανθρώπου. Δεν είναι ηρεμιστικό ή χαλαρωτικό ή το να θέλω να μάθω.
Με βοηθάει μέχρι στιγμής, αλλά ήθελα να μάθω τα αλφάβητα, τα φωνήεντα και τα σύμφωνα. Παρακαλούμε να το προσθέσετε στην επόμενη έκδοση. Gracias.
Δεν ήξερα τίποτα για τα ισπανικά και αυτή η εφαρμογή μου έμαθε κυριολεκτικά μερικές σκληρές ισπανικές φράσεις με πολύ απλό τρόπο. Gracias!
είναι απλώς λίγη γνώση για αρχάριους.
Καλό, αλλά το βαριέμαι, πρέπει να έχει κάποιο κουίζ ή δραστηριότητες, βαριέμαι λίγο να το ακούω μόνο. Παρακαλώ βελτιώστε αυτήν την εφαρμογή. Νομίζω ότι πρέπει να προσθέσετε παιχνίδια, κουίζ και κάποιες δραστηριότητες, ώστε να έχει λίγη διασκέδαση και να κάνει τη μάθηση διασκεδαστική
μόλις άρχισε να χρησιμοποιεί. ελέγξτε ξανά σε ένα μήνα
Εντάξει κανένα πρόβλημα
Πολύ χρήσιμο! Προσπαθούσα να μάθω ισπανικά και τώρα μιλάω άπταιστα! Το μόνο κακό με αυτήν την εφαρμογή είναι ότι ορισμένες από τις λέξεις και τις φράσεις δεν ήξερα πώς να προφέρω.Θα ήταν πιο χρήσιμο αν μπορούσα να ακούσω πώς να πω πράγματα. Αλλά γενικά είναι μια εξαιρετική εφαρμογή!